Vélemények az alábbi budapesti gimikről? Felvételi ponthatárok?
-Színyei Merse Pál
-Lakatos Menyhért
-Zrínyi Miklós
Közepes sulikat keresek. Tanárok tulajdonsága és azok oktatása érdekelne inkább.
A Lakotos Menyhértbe mindenkit felvesznek. Nem a legokosabb diákok járnak oda. Ha egy kicsit is értelmes vagy akkor keress magadnak erősebb sulit.
A kispesti Zrínyi már jobb. Ide elég egy kb 15 pontos matek és 20 pontos magyar központi közepes bizivel.
Színyei a legerősebb a három közül. Ide legalàbb 25-30 pontos matek és magyar valamint 4es bizi kell.
Nagyon köszönöm a válaszod! :)
Esetleg véleményt tudsz mondani róluk az oktatás szempontjából meg a tanárokról?
Mert nem igazán találtam aktuális véleményeket :/
Csak az elsò kettőben ismerek egy-egy tanárt. A Lakatosban rengeteg kiégett pedagógus van. Rengeteg cigány jár oda (bár vannak köztük normálisak is). Voltak rendőrségi ügyek is.
A Zrínyiben egy jófej gazdaságis ismeretek tanárral találkoztam. Nekem a zrínyis tanári gárda szimpatikusabb.
A felvételi ponthatárokról vmit?
Tudom, h ez a felv.-Től függ meg hogy hogyan viszik fel a pontokat. De úgy kb-ra.
Vagy nekem az is elég, h megmondjátok, h nehéz-e bekerülni vagy sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!