Károli ÁJK Kereskedelem és marketing FOSZK-ról vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek mennyire tetszik a suli,meg maga a szak is? Láttam ,hogy lehet 10 ezer/fél évért még pluszban nyelveket tanulni megéri erre jelentkezni ha belefér az órarendembe?2017. aug. 12. 19:53
1/21 anonim válasza:
Mekiben tökéletes lesz. De komolyan. Gazdasági szakokon amúgyis rohadt nagy a verseny, károlis diploma messze nem a legkeresettebb, plusz neked még diplomád se lesz, csak egy FOSZK-od. Jól fizető állás esélytelen protekció nélkül.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményt VISZONT nem vagyok hülye én is tudom,hogy ezzel még nem lesz diplomám ez egy b terv mert lecsúsztam az államis alapképzésről.
2017. aug. 12. 21:03
3/21 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy hülye vagy, csak válaszoltam a kérdésre.
4/21 anonim válasza:
Elmondanam hogy sok ovodapedagogust jobban felvesznek Karolis diplomaval mint az eltevel ;) Arrol mar nem is beszelve hogy sok egyetemet megeloztt az orszag 10 legjobb egyeteme kozott van. 2517 hallgatoja lesz az iden sot tumultus van atjelentkezesek teren is a Karolira arrol, hogy nem vagy tisztaba a dolgokkal az a te egyeni szoc problemad. Tobb ismerosom is itt vegzett es azota is dolgozik jo allasokban.
5/21 anonim válasza:
Ez pedig alpari es lekicsinylo lenezo valasz:
Mekiben tökéletes lesz.
A te tudasod van a mekihez kb.
6/21 anonim válasza:
Szövegértelmezés öcsi, én nem pedagógiáról beszéltem hanem egy versenyszférás szakról. Mondjuk minden téren többet ér egy eltés diploma, mint egy károlis, majd meglátod te is, ha túljelentkezés esetén elküldenek minden nem-eltést interjún.:)
7/21 anonim válasza:
Sok bekepzelt jar oda ezen nem is csodalkozom es ne ocsizz engem tiszteld meg az embert mert lehet nem is egy korosztaly vagyunk! Sot van japan szak is imadjak a Karolin es legalabb nem gepkent kezelnek hanem le is ulnek a diakokkal.
8/21 anonim válasza:
Úgy vitázol, mint egy másodikos, nekem te már öcsi maradsz. Ki nem szarja le, hogy van japánszak Károlin? máshol is van, ez mióta erény?:D Károli nem arról híres, hogy olyan jól bánnak a diákokkal, de ha jobban is bánnának velük az is kicsi pozitívum lenne. Inkább elszenvedek 3-5 év alatt pár kellemetlenséget, minthogy szívjak a szar diplomám miatt egész életemben. Prioritások, öcsi.:)
10/21 anonim válasza:
Valoszinuleg azert buknak is ki annyian mert olyan jo egyetem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!