Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Károli ÁJK Kereskedelem és...

Károli ÁJK Kereskedelem és marketing FOSZK-ról vélemények?

Figyelt kérdés
Kinek mennyire tetszik a suli,meg maga a szak is? Láttam ,hogy lehet 10 ezer/fél évért még pluszban nyelveket tanulni megéri erre jelentkezni ha belefér az órarendembe?

2017. aug. 12. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Eleve akinek diplomaja van az nem szar mar nem azt nezik hogy hol vegeztel hanem hogy milyen jol csinalod az adott szakot de te ennyire ertetlen vagy hogy sajnos meg fel se tudod fogni es masokba kotsz bele ilyenekkel hogy a mekibe jol leszel na ez a masodikos viselkedes
2017. aug. 13. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Mutass már statisztikát róla, hogy hanyan buktak ki eltéről meg károliról. Mert amíg nem mutatsz addig csak a levegőbe beszélsz. Egyébként egy jó egyetem arról (is) ismerszik meg, hogy nem tudja akármilyen hülye elvégezni. Ezért vannak a károli kaliberű egyetemek, hogy felszívják a selejtező.

Nem vagyok én éretlen, te vagy az akinek fogalma sincs a témáról és úgy próbál meg okoskodni, ez egyre nyilvánvalóbb.:) Senkit nem érdekel, hogy te milyen jól végezted az adott szakot, nagy ívben letolják a munkáltatók, hogy kettessel vagy ötössel mentél át éppen. A diploma minőségét nézik. Nagyon nem mindegy, hogy egy elit egyetemen (Elte) vagy egy rosszhírű kis zugegyetemen (károli) végzel.

2017. aug. 13. 23:49
 13/21 anonim ***** válasza:
ha neked zugegyetem ahol a top 10-ben benne van az orszagban akkor csak gratulalni tudok a tudasodhoz. taps jar a keksz erte:D hvg statisztikaja azerint az orszag 7-ik legjobb egyeteme
2017. aug. 14. 00:05
 14/21 anonim ***** válasza:

A Károli Gáspár Református Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi rangsorát. Megjelent a HVG rangsor - Diploma 2016, benne tíz képzési terület és több mint negyven szak rangsorával.

Olvasgass meg mert ehhez kicsi vagy.

2017. aug. 14. 00:07
 15/21 anonim ***** válasza:

1.

Eötvös Loránd Tudományegyetem - Pedagógiai és Pszichológiai Kar

2.

Eötvös Loránd Tudományegyetem - Bölcsészettudományi Kar

3.

Károli Gáspár Református Egyetem - Bölcsészettudományi Kar

Bolcsesz kepzes az orszag 3-ik legjobbja.

Ennyit a zugegyetemrol

2017. aug. 14. 00:09
 16/21 anonim ***** válasza:

1. ELTE BTK

2. ELTE PPK

3. KRE-BTK

Rang, hallgatoi teljesitmeny

[link]

2017. aug. 14. 00:12
 17/21 anonim ***** válasza:

A jelentkezok tobb mint 8000 iden megelozve pl a Semmelweist ahol 6! ezer jelentkezo volt. ide jart Szilágyi Áron olimpiai bajnok vivo es tobb olimpiai bajnok is.

Arrol mar nem is beszelve, hogy tobb kulfoldi egyetemmel is kapcsolatba van. Ulj le 1-es.

2017. aug. 14. 00:20
 18/21 anonim ***** válasza:
:DDDD Bebizonyítottad helyettem, hogy az ELTE minden téren veri, köszönöm szépen! Ezért élvez előnyt az eltés diploma, a munkáltatók a minőségre mennek, nem elégszenek meg a gagyibbal.
2017. aug. 14. 07:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem az a lenyeg te idiota nyilvan az elte minden egyetemet ver te faradt hanem, hogy bebizonyosodott hogy nem zugegyetem amirol te beszeltel... Meg sok egyetemet megeloz a Karoli mig az elte egy tomegegyetem de a nevet senki nem veszi el csak akik benne vannak paran a magas lovon ulnek.
2017. aug. 14. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Fura is lenne ha csak az elte lenne akkor kikbol lennenek az orvosok, apolok? ennyire tevedesbe nem lehettsz azert
2017. aug. 14. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!