Szerintetek megéri elmenni az egyetemi gólyatáborba egy introvertált lánynak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a bulizós típus és elég nehezen barátkozom,ismerkedem. Attól tartok, hogy ott teljesen egyedül leszek emiatt. Van valaki, aki esetleg hasonló, mint én és jól érezte magát? Még csak jövőre lesz aktuális a dolog de én már előre ezen gondolkodom :D2017. aug. 6. 23:08
11/13 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszadóval, lányoknak megéri elmenni, mert nekik mindig jó a társaság, férfiként viszont nem érdemes mert hatalmas a konkurencia. Ha nem vagy igen jóképű vagy gazdag, esélyed nem lesz a lányoknál.
Lehet lepontozni akinek fáj az igazság, visszakapjátok.
12/13 anonim válasza:
Nem tartom jó ötletnek
én is introvertált vagyok és alapból kerülök minden nagyobb ember-csoportosulást.
Ha nem vagy bulizós típus semmi értelme menned.
Ott lesz egy rakás vadidegen, és a férfiak jórésze csak megdugni akarna.
Ha úgy érzed ez kell neked, akkor menj csak el.
13/13 anonim válasza:
Sok értelme nincs, ezeken a helyeken mindig ivászat és kúrás zajlik
Szerintem hagyd ki, semmit nem nyernél a gólyatáborral
Férfiként viszont tényleg nem érdemes elmenni, mert óriási a konkurencia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!