Egy introvertált ember, hogy tud megtanulni idegen nyelven?
"egy introvertált ember, aki utál beszélni" - nem ez az introveltáltság.
A barátom amúgy a legintroveltáltabb ember, akit ismerek, de mégis simán megtanult angolul és németül is felsőfokon.
Azért szerintem erősen hozzájárul. Én se levelezek senkivel, jobb szeretném,ha lenne valaki,aki kérdez és akkor mondok rá dolgokat, de hogy én magamtól.. kérdezgessek és találjam ki,hogy mi legyen a téma.. hát..
Szóval ezért járok egynyelvű tanárhoz,de meg kell mondjam kevésnek érzem a heti 1 alkalmat. Hiába filmnézés,könyvolvasás.. nem megy elég jól.
Lehet blogot kéne írni arról,ami érdekel,csak akkor azt úgy,hogy jó nyelvezettel és nem csak tőmondatokkal.:)
Másik a beszédre esetleg az okostelefonokra rábeszélés is jó lehet,bár a hangfelismerés azért nem olyan jó.
Angol táborba mennék,de túl drágák:( És olyan kéne,ami azért aktív,szóval tényleg lenne valami,ami köré szerveződik a dolog és mindenkit kommunikációra késztet.
Felvetődhet a kérdés,ha nem beszélek sokat stb,akkor minek erőltetem ezt a részét? Mert fontos lehet a közeljövőben, munkához stb.
Már bocsánat, de jaj hagyjuk már. Minden embernek, még egy "introvertáltnak" is alapvető szüksége és képessége a kommunikáció. Azt hagyjuk, hogy ezek a személyiségtípusok senkire sem illenek pontosan, az egész sokkal inkább skála és pár támpont, és érthetetlen, hogy egyes emberek miért fújják fel, de szerintem egészen más jellegű probléma, hogy feszengsz egy buliban és nem vagy túl beszédes, és az, hogy képtelen vagy megtanulni egy nyelvet, mert utóbbi azt jelenti, hogy képtelen vagy beszélni, amíg előbbi a szociális preferenciáidról szól. Mivel le tudtad írni ezt a pár sort, feltételezem, hogy tudsz kommunikálni.
Bocsi, hogy ilyen csőbunkó vagyok most egy kicsit, de tényleg semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!