Mitől függ hogy egyetemi diploma vagy főiskolai?
Figyelt kérdés
Ha az intézmény egyetem de vannak karjai ami főiskolai akkor az milyen diplomának minősül?2017. aug. 2. 17:38
1/9 anonim válasza:
Tudtommal már ilyen nincsen. BA/BSc az alapképzés, és MA/MSc a mesterképzés.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor mar csak diploma van kulon nincs hogy foiskolai vagy egyetemi szintu?
2017. aug. 2. 17:42
3/9 anonim válasza:
Alap, mester. Elvileg ezek az utódai a főiskolai meg egyetemi diplomának.
4/9 anonim válasza:
bsc számít főiskolai oklevélnek, az msc pedig egyeteminek
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor egy eltes bsc diploma az foiskolai diploma? Ez igy nem relevans.
En arra kerdeztem ra hogy pl van intezmeny ami egyetemkent szolgal de pl a kar: tanitokepzo foiskolai kar.
2017. aug. 2. 19:47
6/9 anonim válasza:
Az elte is ugyanolyan egyetem, mint akármelyik, attól a te diplomád nem fog többet érni, hogy te azt hiszed az egy hűde menő egyetem. Bármelyik egyetemen végzed el a bsc-t, az akkor is csak főiskolai oklevél, a mesterképzés pedig egyetemi. És de, ez releváns
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor elkonyveltem. minden alapkepzes az foiskolai diploma a mesterkepzesek meg egyetemi.
2017. aug. 2. 21:08
8/9 A kérdező kommentje:
Diplomat kap nem? oklevelet a fokszosok kapnak..
2017. aug. 2. 21:14
9/9 anonim válasza:
Nem a fokszosok kapnak csak oklevelet, a diploma elejére is "oklevél", "diploma oklevél/oklevél diploma" vagy "egyetemi oklevél" van írva, az enyémen pl simán oklevél van a BA diplomára nyomtatva. De aki a mesterrel végzett annak is a hivatalos végzettségének a megnevezése pl okleveles közgazdász számvitel szakon vagy okleveles anglisztika szakos bölcsész, a lényeg hogy ott is "okleveles" a megnevezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!