ELTE ÁJK (levelező esetleg) valaki?
Vegre egy levelezos!*.*
Remelem, nekunk is minel hamarabb lesz facebook csoportunk... Amugy en nem igazan tudom mik ezek a "nyolcas" stb. csoport.
Es a "potfelvetelis" valaszolonak, sikerulni fog, szurkolok!:)
Kedves kérdező és a harmadik válaszoló!
Ha nem sértelek meg benneteket, tudhatom, hány évesek vagytok? Csak mert azt mondják, hogy levelezőn 10-ből 9 40 év körüli felnőtt, aki a gyerek és a munka miatt megy levelezőre nappali helyett. Én a magam 22 évével nem fogok kilógni?
Meg tudtok valamit róla, hogyan megy az oktatás? Egy napra berakják az óráinkat és reggeltől estig ott kell ülni kötelezően, vagy itt nincs katalógus? Lehet egyáltalán más órákat felvenni a kötelezőn kívül, ahogy nappalin? Csak mert én eddig nappalin szakon voltam, ott kicsit másabb az egész rendszer, igazából ezt is úgy akartam, de februárig még más tervem volt, ami sajnos nem sikerült idén, még az is lehet, hogy ha felvesznek, akkor sem iratkozom be, hanem jövőre újrapróbálom, addig meg marad a munkakeresés vagy az OKJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!