Dunaújvárosi Egyetem, levelező szak teljesíthetőség, diploma értéke?
Üdv,
az érdekelne, hogy a fent említett egyetem Gazdaságinformatikus szakán (levelező), hogyan zajlik az oktatás? Azon kívül, hogy kéthetente pénteken és szombaton van, kb. mettől-meddig tart?
Tanárok segítőkészek, illetve mennyire teljesíthető a mintatanterv csúszás nélkül?
Köszönöm előre is!
Én vagyok akit privátban kértél meg hogy válaszoljak.
Az informatikai oktatás kemény, a gazdasági része nem annyira. A diploma értékéről annyit, hogy jelenleg egy komoly magyar ipari vállalatnál vagyok elég magas pozícióban, annyit keresek hogy nem bírom elkölteni. Negyedéves prémiumomból konkrétan vettem egy komoly motort.
Kéthetente péntek szombat a mesében, mert az egyetem szeret bevariálni.
A tárgyfelvétel már mesés lesz, ugyanis évek óta szokás, hogy a tárgyfelvételi időszak után jobb esetben szeptember közepén, rosszabb esetben októberben kapsz órarendet.
- bár utóbbi félévekben előfordul rendszeresen, hogy szorgalmi időszak vége előtt két héttel kapsz tanárt pl. programozások -
Csúszás munka mellett, illetve ilyen órarend mellett nekem sikerült egy félévet,
de hozzáteszem,
ez az iskola nekem annyit adott, hogy kaptam egy papírt, összes többit a munkahelyemen tanultam meg.
kitartást ehhez a sz*rhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!