Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikorra derül ki az, ha...

Mikorra derül ki az, ha valaki felvételt nyert idén az egyetemre?

Figyelt kérdés
2017. júl. 29. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a "rendes" felvételi már kiderült a pót meg majd augusztus 25-én, ha arra gondolsz.
2017. júl. 29. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor a ponthatár eléréses üzenetet készpénznek lehet venni?:)
2017. júl. 29. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Ha az általános eljárásban felvételiztél, akkor már tudnod kéne. Ha belépsz a e-felvibe, akkor ki is írja, hogy hova nyertél felvételt.
2017. júl. 29. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a beiratkozáson eredeti dokumentumokat felmutatva igazolni tudod a kiszámított pontok helyességét, akkor fel vagy véve.
2017. júl. 29. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, előbb lesz egy iq-teszt, azon még át kéne menned, aztán megnézik, írtál-e ki idióta kérdést a gyakorira. Szóval ezt buktad.
2017. júl. 29. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az igen, és ilyen emberek mennek egyetemre.
2017. júl. 29. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

Ezt szerdán írtam még egy hasonlóan értelmes ember hasonlóan értelmes kérdéséhez:

"Az a legnevetségesebb, hogy fel fogják őket is venni. Ebbe gondolj bele, hogy egy olyan ember aki nem tudja megérteni azt, hogy ha eléred a ponthatárt akkor felvettek, szeptembertől egyetemistának mondhatja majd magát. Ez a borzasztó... Itt lakik a szomszédban egy 8 általánost végzett cigánygyerek, ha most átmegyek és mondom neki, hogy "barátom, ha van annyi pontod amit este a szakodra meghirdetnek akkor fel vagy véve" akkor megérti. Ezeknek az embereknek akiknek érettségijük van, gyakorlatilag jópár hónapja csak ezzel kell(ene) foglalkozniuk és a jövő értelmisége lesznek, nem sikerült megérteni... Ez azért elég durva."

Erről beszéltem... Egy az egybe.

2017. júl. 30. 01:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból, de inkább ne iratkozz be.....
2017. júl. 30. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!