Egyetemisták! Nektek fizettek a nyári gyakorlatért?
Szerződésben az van, hogy 6 hét után kötelező. Viszont nekünk csak 4 hetes volt, ezért ez pont nem esik bele. Hetekig hitegettek, hogy fizetni fognak (biztosítónál vagyok), illetve ma lejár, erre kitalálták, hogy hoppá mégsem. Eddig mindenkinek fizettek és ők döntik el adbak vagy sem.
Az más kérdés, hogy mindennap ott tölthettem 8 órát. A feladataim: kávéfőzés, fénymásolás, nyomtatás, papír lefűzés, telefonfelvétel...
Annyira dühös vagyok, hogy elmondhatatlan. Ráadásul bunkók is voltak velem nagyon. Gondoltam, ha megígérték, annyit kapok, mintha diákmunkáztam volna. A legjobb az egészben, hogy így sehova dolgozni sem tudtam elmenni.
A nagy lófszt, igaz, csak 4 hét volt :D Inkább éreztették velem minden nap, hogy hálás lehetek, hogy járhatok gyakorlatra.
Üdv: egy orvostanhallgató
Orvosis gyakorlat nagy egyetemi klinikán, belgyógy: igyekezz nem útban lenni, örülj, ha szóba állnak veled, vagy kifogsz egy rezidenst, aki érti, hogy miért is vagy ott.
Sebészet egy évvel később: érdekes műtétek nézése, lehetett tanulni némi elméletet a következő féléves tárgyból, gyakorlati készséget nem igazán.
Fizetni természetesen semmit, pedig belgyógyon a rezidens közbeavatkozása után már érdemi segítség tudtunk ott lenni, nem csak nézelődtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!