Mi a véleményetek a hatosztályos gimnáziumról?
Oda szeretnék járni ugye iskolába és érdekelne, hogy szerintetek milyen. Többet kell-e tanulni, jobb a közösség?
Egyébként én főként a jobb közösség, rendes oktatás reményében mennék. Az osztályomban kb mindenkit utálok, csak egy lány barátom van.. nálam az a baj, hogy nehezen barátkozok, meg nincs is akivel szót értenék, mivel sokszor vannak 'beteg' ötleteim, meg elég furcsa egy valaki vagyok:D na de hát ez már mellékes inkább, az iskoláról véleményeket várok:) elnézést, hosszúra sikeredett a kis regényem:D
Kedves 4-es hozzászóló !
Egyet értek veled...de te még keveset is írtál...mert ha olyan hatosztályosba megy a gyerek ahol 5 éves nyelvi előkészítős tagozat is van, akkor nem ritka hogy egy 12-13 éves gyerek a 19-20 évesekkel ( !!! )van egy közegben. Mert aki ráadásul még késett is 1 évet az elmúlik 20 mire leérettségizik.
Én ezt nagyon nem tartom jónak!
A gyerek maradjon gyerek amíg lehet.
Mostanában nagy divat és főleg a szülők körében, hogy felvághassanak, hogy az ő gyerekük hatosztályosba jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!