Nekivágjak így egy Corvinusnak?
Ne menj emelt matekra!!!:(
Én gimi utolsó 2 évében matek és töri emeltes voltam és sokáig vacilláltam, mert a 2 közül az egyikből muszáj volt emelt érettségit csinálnom, hogy meglegyen a pluszpont. Aztán végül töriből emelteztem, az írásbelit nagyon csúnyán lehúzták (mindenkiét, nem csak az enyémet), szóbelivel lett 82, a közép matekom 95. A matek faktos társaim, akik emelteztek matekból, talán mind rontottak a szóbelivel, összességében 40-65% között lett mindenkinek.
Végül engem így felvettek a Corvinusra nemzetközi gazdálkodásra, de ha matekból emeltezek, nem vagyok benne biztos, hogy meglett volna.
Azt javaslom, hogy nézd meg a szakokat, válaszd ki hogy melyik tetszik és több egyetemen is jelöld meg ugyanazt, de a Corvi legyen az első, matek emelt helyett csinálj fizikát vagy törit (a töri azért jó mert kb bárhol elfogadják), a matek jegyedet nem fogják tudni az egyetemen. És ne aggódj, ha kitartó vagy, akkor sikerülni fog bármi, mit számít egy matekjegy:) Szorítok neked nagyon!
A corvinus nehéz? Atyaég. Szobatársam egy vizsgájára max. 2 napot tanult, és így hozott 4,5 feletti átlagot.
Az meg mindent elmond, hogy matekból megbukott középiskolában, AK-n pedig hármassal átment. A matek vizsga feladatai ugyanazok voltak, mint előző évben, csak más számokkal. :DDD Azt hittem hülyét kapok. Aki azt mondja, hogy nehéz egyetem, az nagyon gyenge lehet értelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!