Sárga csekkes problémák? Most mit tegyek
Figyelt kérdés
februárban szépen beadtuk a jelentkezést kiválasztottuk a sárga csekkes lehetőséget mert apu nemtudott belépni a netbankjába elméletbe postás kültdte volna a csekket erre most kapok egy levelet az om-től h átvételtől számított 8 napon belül fizessük be mert ha nem akk automatikusan nem vesznek fel sehova ez volt tegnap.
tegnap be is fizettük és most járjak-e utána h megjött-e nekik a zseton vagy más is találkozott hasonlókkal
másik meg megadtam az e-mail címemet is nekik ,de oda meg még véletlenül se küldtek semmi
2010. máj. 22. 10:39
1/5 anonim válasza:
Örülj neki, hogy legalább megkaptad már az OM-től a levelet :D
Amúgy biztos nem lesz gond, ha befizetted akkor rendben van minden.
2/5 anonim válasza:
Ember, aki a "sárga csekkes" megoldást választotta, az mind a héten kapta meg. Többek közt én is.
3/5 anonim válasza:
Hát én is sárga csekkes megoldást választottam, és nem kaptam még meg. Akkor hétfőn telefonálok, ha nem jön meg :S
4/5 anonim válasza:
hétfőn nincs értelme telefonálni pünkösd miatt:S
5/5 A kérdező kommentje:
am nekik fogalmuk sincs róla h mikor kaptam meg a levelet mert nem volt utánvétes feladási dátumot tudok ami 5-ie vagyis a posta 3 hetet ült rajta
2010. máj. 22. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!