Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Órarendet készíthetek magamnak?

Órarendet készíthetek magamnak?

Figyelt kérdés
Debrecenbe megyek tanári szakra szeptemberől, első évem lesz. Adott az órarend vagy választhatok mi mikor legyen?

2017. júl. 18. 20:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nem kötelező bejárni az előadásokra.

Miután te két szakot csinálsz, így nehezebb pályán mozogsz. Nehezebb a tanárszak, mint egy bsc.

Középiskolai tanárnak érdemes menni, mert akkor a jelenlegi állás szerint mindkét formában oktathatsz majd.

Tanítási gyakorlatokról még nem igazán lehet mit tudni, mivel még csak most fog ebbe a fázisba érni az új rendszer tehát most fognak a hiányosságok megjelenni. Ebből sajnos van sok pl.: nem tudni hogy milyen javadalmazásban fogsz részesülni a képzés utolsó egy évében, vagy ki fogja fizetni a szállásodat- utazásaidat stb stb van kérdés bőven, de ez mind ki fog derülni.

2017. júl. 20. 06:13
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
"Nehezebb a tanárszak, mint egy bsc " Jót röhögtem :D A tanári a legkönnyebb pálya, nálunk csak a buták mentek arra meg a lusták, a pedagógiás tárgyak vicc, hogy mennyire könnyűek
2017. júl. 20. 09:26
 13/28 A kérdező kommentje:

Utolsó: akkor beszélj ilyet, ha tényleg jártál tanári egyetemre és tanár is vagy.

Debreceni ttk tanár: köszönöm szépen, nagyon nagy segítség voltal :)

2017. júl. 20. 09:37
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
A tanári az nem külön egyetem, hiába beszélsz úgy, mintha marha nehéz lenne, nem az. Nagyon sok tanár ismerősöm van, pontosan tudom miket tanulnak, ugyanazt mint mi, csak butított verzióban. Plusz a szakos tárgyak helyett, ami nálunk is a legnehezebbek, az helyett is ilyen pedagógiák kamu tárgyaik voltak. Nem véletlen, hogy lenézik a tanárokat azok, akik tudják hogy megy a tanárképzés.
2017. júl. 20. 09:53
 15/28 anonim ***** válasza:

" A tanári az nem külön egyetem, hiába beszélsz úgy, mintha marha nehéz lenne, nem az. Nagyon sok tanár ismerősöm van, pontosan tudom miket tanulnak, ugyanazt mint mi, csak butított verzióban. Plusz a szakos tárgyak helyett, ami nálunk is a legnehezebbek, az helyett is ilyen pedagógiák kamu tárgyaik voltak. Nem véletlen, hogy lenézik a tanárokat azok, akik tudják hogy megy a tanárképzés."

Ühüm..... de szerencsénkre mindig vannak ilyen felvilágosult, tisztán látó jól képzett értelmiségi szakemberek, akik utat mutatnak nekünk, egyszerű, buta, gyarlóan tehetségtelen, kamu tárgyakat tanuló tanárhallgatóknak.

Köszönjük, hogy vagytok nekünk! (:

Kérdező ezt tanuld meg, és legyen intő példa, hogy az ilyen mentalitású, kicsiny hitű emberből annyi van, mint égen a csillag+1.

Egyetemen pedig még keresztbe is fognak tenni neked a dezinformálásukkal....

2017. júl. 20. 11:27
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy olyan szavakat használsz, mint "dezinformálás" még nem tűnsz ám intelligensnek :D Majd rájön a kérdező is, mennyit fog érni a tanárijával, pár év múlva majd elgondolkodik mikor a 5. felfonulásra megy ki, mert fietés emelést akar a semmire.

Én testközelből tudom milyen a tanári szak és milyen egy rendes egyetemi szak, úgyhogy tudom miről beszélek. Már egy mondatban is említeni a kettőt nevetséges, mert nincsenek egy szinten.

2017. júl. 20. 11:30
 17/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy intelligensnek tűnt egy szavam.

Bár mindig nagyra tartottam az egy szó alapján ítélő embereket.

"Én testközelből tudom milyen a tanári szak és milyen egy rendes egyetemi szak, úgyhogy tudom miről beszélek. Már egy mondatban is említeni a kettőt nevetséges, mert nincsenek egy szinten."

Akkor miért is vagy itt? Miért alacsonyodsz le ilyen szintekre? Kell ez neked?

" pár év múlva majd elgondolkodik mikor a 5. felfonulásra megy ki, mert fietés emelést akar a semmire. "

Valahol azért szomorú, hogy ilyet leír egy ilyen magát sokat látottnak tartó ember.

Mi okoz ilyen elementáris erejű gyűlöletet egy szak iránt? Mit tettek veled, vagy mit láttál? (komolyan kérdezem, és nem dislike-oltam a hozzászólásaidat sem, mert mindenből tanulunk)

2017. júl. 20. 11:41
 18/28 anonim ***** válasza:
A tanári nem egy szak és nem is egytem. Miért nem érted már meg? Te most ennyire tetteted az értetlen, vagy tényleg ilyen ostoba vagy?
2017. júl. 20. 11:52
 19/28 anonim ***** válasza:
Akkor micsoda?
2017. júl. 20. 11:53
 20/28 anonim ***** válasza:
Az egy képzési forma az egytemen belül. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a bsc egy egyetem vagy egy szak. Az nem szak, még ha úgy is beszélsz róla, mint egy kiváltságosok részére fent tartott privilégium.
2017. júl. 20. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!