ÁOK-n mennyit szoktatok tanulni év közben vagy egy vizsgára? Mennyi szabadidőtök marad? Mennyit szoktatok tankönyvekre költeni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 11:18
1/3 anonim válasza:
Év közben többet is tanulhatnék, lusta vagyok egy kissé sajnos. De napi 2-3 óra is elkél simán. Vizsga tárgyfüggő, 3-4 nap, 2 hét, attól függ. Sokra tudsz jutni ba összeszorítod a fogadat és tényleg nagyon belehúzol. Tankönyvekre igyekszek minél kevesebbet költeni, barátokrtól olcsóbban, könyvtárból, fénymásolva próbálom összeszedegetni.
2/3 anonim válasza:
Attól függ, mennyire tanulsz könnyen. Én nem törtem össze magam évközben, egyedül az anatómia volt az, amire muszáj volt akkor is időt fordítani, mert nagyjából olyan, mintha egy térképes telefonkönyvet bifláznál be latinul. Számonkérések előtt készültem néhány órát, vizsgaidőszakban viszont belehúztam, akkor tényleg egész nap a könyv felett ültem, tárgytól függően 2-3 nap, egy-másfél hét volt a felkészülési idő. Bejártam az előadásokra, az azért sokat segít, koliban laktam, ahol tudtunk szerezni jó kis összefoglalókat, jegyzeteket, kikérdeztük egymást stb., tankönyveket, koponyát, tanulómetszeteket, mikroszkópot is tudtunk kölcsönbe szerezni a felsőbbévesektől. Összességében nekem bőven jutott időm szórakozásra és diákmelóra is, a vizsgákat meg úgy osztottam be, hogy a nehezén hamar túl legyek, legyen pihenőnap a vizsgák között, és maradjon idő a végén is, ha netán visszatapsolnak valamiből.
3/3 anonim válasza:
Hát 2, nekem meg a kémia volt olyan kínai, mint neked a latin :) Én eü szakközépből mentem (még a régi rendszerben felvételiztem, 95-ben, nem vagyok mai csirke).
Én annak idején az első félévben minden nap tanultam, aztán megtanultam beosztani az időmet, és heti két nap pihit beiktattam, ebből az egyik egy egész nap volt hétvégén, és ezt a vizsgaidőszakban sem adtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!