Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a BME-VIK ről?

Mi a véleményetek a BME-VIK ről?

Figyelt kérdés

Szeretnék oda menni mérnökinfóra ,azonban sokan azt mondják ,hogy kibuknék,illetve ,hogy nagyon szívatós stb...

Tehát a kérdésem,tényleg ennyire nehéz lenne?

Ha mondjuk írok egy közép matek 80%-ot és egy emelt infó 80% -ot ,akkor se lenne ott semmi esélyem? :/

Lehetőleg ,olyan válaszoljon ,aki tapasztalatból tud beszélni.

2017. júl. 8. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%

Általában nem tanulnak a diákok, ezért kibuknak és könnyebb az egyetemre illetve a tanárokra fogni a kibukást mintsem arra, hogy nem tanult.

DE valóban nehéz, és vannak szívatós tárgyak is, de aki tényleg sok mindent feláldoz és tanul az el tudja végezni.

Ha a BME-re akarsz jönni akkor ne más emberek beszéljenek le róla. Ha ide akarsz jönni akkor gyere. Sokat kell tanulni, de gondolom mindenhol máshol is..

2017. júl. 9. 10:50
 2/19 A kérdező kommentje:

Ertem,koszonom a megnyugtato valaszod:).

Akkor ha ugymond nincs kiemelkedo kepesegem semmibol,de normalisan tanulok ,elvegezheto szamomra is?:)

2017. júl. 9. 11:58
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem igen. Én sem vagyok semmiből kiemelkedő, de eddig minden tárgyat sikerült elsőre megcsinálnom.

Bár volt 1-2 amikor nem csak rajtam múlott a dolog...

2017. júl. 9. 18:01
 4/19 anonim ***** válasza:
40%

"Nem tanítanak semmit, dia hegyek vannak."

Ez kb. olyan, mintha az étterem hibájának azt róná fel, hogy az abroszok az asztalokon vannak, nem a székeken. :D

2017. júl. 10. 18:27
 5/19 anonim ***** válasza:
Ez inkább olyan, hogy nem ízesítik meg az ételt, hogy finom és emészthető legyen.
2017. júl. 10. 18:46
 6/19 anonim ***** válasza:
A diasor az oktatási segédanyag...
2017. júl. 10. 18:48
 7/19 anonim ***** válasza:
40%

Üzenném neked, VIK-szidó, hogy nem vagyok VIK-es, GPK-s vagyok. És képzeld csak, itt is vannak diahegyek, itt van indokolatlan szívatás, itt is kell magadat képezned, de ez minden más egyetemre igaz. Az egyeteln ok, hogy alacsonyabbak a bukási arányok, hogy ide kevesebb embert vesznek fel, ergo kevesebb olyan kerül be, aki nem idevaló. És vannak VIK-es ismerőseim, egyikük sem zseni, de kitartóak, és ennek köszönhetően meglett minden tárgyuk. Te nem voltál ennyire kitartó, és ide jutottál. Sajnálom, de az ilyenek pont nem valók a BME-re, sőt, más műszaki egyetemre sem.

Azt pedig, hogy az első válaszoló könnyen beszél, nem arra írtad, hogy neki teljesen mindegy, hogy a kérdezővel mi lesz... Hanem irigységből, mert találtál valakit, aki jobban teljesített a VIK-en mint te, ezért bedobtad hogy neki biztos könnyebb dolga volt... Szánalmas

És tudod te hogy neked miért nem sikerült? A felfogásod miatt! A felfogás miatt, amit próbálsz ráerőltetni mindenkire: "Add fel még azelőtt, hogy elkezdenéd!" Ez itt a probléma veled, ami miatt nem voltál rá képes. Ha így folytatod, nem sok jót jósolok neked az életben

2017. júl. 10. 21:27
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Remélem igazatok lesz és kitartással illetve szorgalommal megszerezhetem a BME-s diplomát :).

2017. júl. 11. 19:02
 9/19 anonim ***** válasza:
14%

Nyilván a diasor oktatási segédanyag, mint ahogy a só és az ételízesítő is. A szakácson műlik sok minden az étel minőségét illetően. Önmagában a diahegyektől nem lesz jó az oktatás, ha a szakácsot az oktatót nem érdekli az egész valamiért.

Örülj neki, hogy GPK-s vagy. Jelenleg az oktatás színvonal a GPK-n a legjobb. A VIK-en lehet te is elvéreznél, mint ahogy a hallgatók 85%-a. A több, mint fele végleg elvérzik.

'0-15%-ka egyenesben tudja teljesíteni, nem vitás. De a többi nem, sőt több,mint fele sehogy. Amiért szerinted senki más nem hibás csak a hallgató, mondod ezt úgy, hogy nem is VIK-re jársz, ami elég nevetségessé teszi az érvelésed és hozzállásodat a témához.

A kérdezőnek:

A hallgatók több, mint fele nem tudja megszerezni az első félévben a 30 kreditet. Aki meg tudja szerezni, közülük, tehát az alig 50%-ból 20% (azaz 2/5 rész) nem tudja megszerezni a második félévben a 30 kreditet.

Majd kíváncsileszek decemberben a véleményedre, ha ide kiírod, hogy megérte-e a VIK. Én azt tanácsolnám, hogy semmit nem veszítesz, ha sorrendet módosítasz, sőt több államis félévet nyerhetsz. De majd kiderül. Kíváncsian várom, ha majd megosztod.

2017. júl. 11. 19:52
 10/19 anonim ***** válasza:
55%
A tapasztalat nem azt mutatja amit írsz. És mint írtam, vannak ismerőseim a VIK-en, és érdekes módom mást tapasztaltak mint te :D és tudod miért? Mert akarják és csinálják becsülettel, te pedig a hozzáállásod miatt éretlen voltál a felsőoktatáshoz
2017. júl. 11. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!