Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki jelentkezett idén ELTE...

Jedwardlove kérdése:

Ki jelentkezett idén ELTE gyógypedre?

Figyelt kérdés
Gondoltam megismerhetnénk egymást vagy beszélgethetnénk esetleg csinálhatnánk csoportos talit a nyáron, mert nekem 1 ismerősöm jelentkezett ide csak de őt nem biztos, hogy felveszik :) Ha van kedvetek akkor összehozhatnánk valamit.

2017. júl. 8. 14:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az első kettő igazából 1,mert pszichot írtam be a károlin meg a pázmányon,de nem lesz elég rá a pontom,meg már meginogtam, hogy tényleg érdekel-e eléggé a pszicho. Viszont arra jöttem rá, hogy ha elkezdem a gyógypedet sok olyan dolgot tanulhatok ott,ami érdekel,mert valamilyen szinten van ugye pszicho meg pl. anatómia, szociológia és aztán ha esetleg mégsem jön be a gyógyped legalább lesz egy irány, hogy mi érdekel :)
2017. júl. 9. 21:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja és a másik kérdésedre elfelejtettem válaszolni xd szóval szeretnék menni gólyatáborba, de gondoltam hátha van kedve valakinek korábban is beszélgetni vagy találkozni, hogy akár oda se kelljen teljesen ismeretlenül mennem :)
2017. júl. 9. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
8/12: hát mert munka mellett 34 évesen 3 diploma után ciki lenne nappalin tanulni :D
2017. júl. 10. 08:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen Kérdező, amilyen komplex a gyógyped képzés, biztosan kiderülne, hogy mi az, ami érdekel igazán. :) Ha meg most nem is vesznek fel esetleg pszichora, akkor a gyógyped diplomával,(azt beszámítják érettségi helyett) ha jól sikerül máris 400 pontról indulnál pszichológián.

Én is így jelentkeztem most gyógypedre. Van már egy diplomám, meg nyelvvizsgám és máris 400 pont felett vagyok. Anno érettségivel pár ponttal lemaradtam a gyógypedről. Remélem idén nagyobb szerencsém lesz. :D

Egyébként nagyon szivesen mennék nappalira, meg gólyatáborba, de most már dolgoznom kell és levelezőn tudnám megcsinálni a gyógypedet.

De Neked azt kívánom, hogy élvezd ki minden percét az egyetemi éveknek, hiszen ezek lesznek a legszebbek :)

2017. júl. 10. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Első helyen jelentkeztem levelezőn. 444 pontom van, szerintetek mennyi az esélyem?
2017. júl. 13. 12:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez most komoly? Ezzel az orvosira is lenne esélyed.....
2017. júl. 13. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Igen komoly.

Van bennem para, semmi sem biztos. Ki tudja mennyit emelnek idén...

2017. júl. 13. 17:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Olvastam pár cikket és interjút, amiből az jött le, hogy biztosan nem emelnek, inkább talán stagnál vagy csökken. Szerintem 390 pont körül lehet számítani.
2017. júl. 13. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!