Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki jelentkezett idén ELTE...

Jedwardlove kérdése:

Ki jelentkezett idén ELTE gyógypedre?

Figyelt kérdés
Gondoltam megismerhetnénk egymást vagy beszélgethetnénk esetleg csinálhatnánk csoportos talit a nyáron, mert nekem 1 ismerősöm jelentkezett ide csak de őt nem biztos, hogy felveszik :) Ha van kedvetek akkor összehozhatnánk valamit.

2017. júl. 8. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak harmadiknak írtam, szóval remélem nem oda megyek:D Amúgy biztos lesz gólyatábor vagy valami ilyesmi találkozó még nyáron, szóval ne aggódj, lesz alkalmad szeptember előtt megismerni a többieket.
2017. júl. 8. 15:30
 2/18 A kérdező kommentje:
de hát ha 3.-nak írtad, akkor is csak érdekel valamennyire,nem? :) miket írtál az első két heylre ha szabad kérdeznem? amugy én is csak 3.-nak írtam,de végük ez lesz a befutó szerintem.
2017. júl. 8. 16:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is harmadiknak írtam,de remelem jelentkezik valaki, aki első helyen jelölte:)
2017. júl. 8. 18:29
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi :) és te mit írtál az első 2 helyre? amugy én is csak 3.-nak írtam,de ez lesz a befutó szerintem :)
2017. júl. 8. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első kettő eléggé különböző ettől, de mindkettő ELTE- első helyen skandinavisztika, második szlavisztika- orosz szakirány:)
2017. júl. 8. 18:50
 6/18 A kérdező kommentje:
Ezek tök jók :) én is gondolkodtam nyelvszakon :) mondjuk én a japánon. Sok sikert!
2017. júl. 8. 18:57
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én jelentkeztem, 428 ponttal levelezőre. Nappalisoknak a gólyatábor a legjobb első ismerkedős program, amit semmiképp sem hagyj ki. :)
2017. júl. 9. 15:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Hogy hogy levelezőre jelentkeztél? :) gratulálok a pontokhoz.
2017. júl. 9. 17:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: én is levelezőre jelentkeztem és nekem is 428 pontom van. Reméljük a legjobbakat :)
2017. júl. 9. 17:41
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Na és Neked kérdező, hogy-hogy ez lesz a befutó? A másik kettő amit megjelöltél nem áll annyira közel hozzád, vagy esetleg a pontok miatt gondolod?

Gólyatáborban megismerheted a csoporttársaidat egyébként. Vagy nem szeretnél menni oda? Nekem már van egy diplomám,de anno én se mentem gólyatáborba, viszont előtte sikerült találnom pár csoporttársat, így nem voltam egyedül az első napon.

2017. júl. 9. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!