Nektek hogyan sikerült a mai (július 1. szombat) Origó nyelvvizsga? Milyennek találtátok a feladatokat?
Figyelt kérdés
Legjobban a német B2 érdekel.
A válaszokat előre is köszönöm!
2017. júl. 1. 22:26
11/25 anonim válasza:
Utolsó
50-ből 23 pont az még nem bukás, amíg 40% felett van, 2016 novembertől pedig nem kötelező az írásbelinek is és a szóbelinek is 60% felett lenni, elég a kettőnek együtt 60% felett lenni.
12/25 anonim válasza:
Igen, valóban. Azon még egy 75%-os írásbeli segíthet
13/25 anonim válasza:
Köszönöm a segítséget. Én már nem vagyok sulis, diplomám ragadt bent. De a szituációkhoz nem találtam segítséget sehol, így már legalább el tudom kezdeni valamilyen úton a tanulást a szóbelire. Még gondolkodom az ECL szóbelin is, csak ott a magnó nehezebb, mert német kérdésekre németül kell válaszolni.
14/25 anonim válasza:
Elég ha a 23 pontos szóbelihez egy 22 pontos hallgatás társul, és már 60% felett van.
15/25 anonim válasza:
Kérdezném, hogy a szóbeli eleje, az irányított beszélgetés hogyan zajlik, mit szoktak kérdezni?
16/25 I.B.T. válasza:
Szóbelihez ha angolból csinálod ezt ajánlom: [link]
És ha látja a készítője, innen is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!