Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit jelent, hogy a tantervben...

Mit jelent, hogy a tantervben előírt kreditmennyiség 50 %-a?

Figyelt kérdés
Megürült államilag támogatott létszámkeretre az vehető át, aki az utolsó két aktív félévben teljesítette az ajánlott tantervében előírt éves kreditmennyiség legalább 50%-át, és az összesített korrigált kreditindex alapján létrehozott rangsor elején van (lásd: átsorolási szabályzat). Hol látom én, hogy mennyi a tanterv szerinti kreditmennyiség? Neptunra nemrég álltunk át, s nem tudom kezelni. Más szavakra lefordítva hogy hangzik ez a szöveg?

2017. jún. 19. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
általában mindenhol 30, tehát ha 2 félévente legalább 30-at teljesítettél
2017. jún. 19. 12:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Az nem baj, ha következő féléves tárgyakat is felvettem, mert ráépülőset buktam és haladni akartam? Csak mert az már nem a tanterv szerinti. Vagy akkor már nem ártana tisztázni, hogy mi az , hogy tanterv szerinti. Kötelező, benne van a tantervben, de nem abban a félévben, ahol én megcsináltam. Vajon ilyenkor mi van? Egyébként lényegtelen, mert megvan 50%+ az én általam firtatott lehetőségnél is. Köszi a választ :D
2017. jún. 19. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
mindegy, hogy későbbi, a kredit a lényeg
2017. jún. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!