Mennyi esélyt láttok arra, hogy 5 pontot csökken orvosira a ponthatár?
Figyelt kérdés
Tudom, századik ilyen kérdés.
Igazából túl későn jöttem rá, hogy orvosira akarok menni, így csak 415 pontom lesz, tavaly PTE- ÁOK 420 volt.
Beírtam ugyan a gyógyszerésztudományi egyetemet is, de egyáltalán nem szeretném azt. A szüleim pedig nagyon erőltetik, ha nem vesznek fel orvosira, akkor kötelező elkezdenem a gyógyszerészt. Hogyan magyarázzam el nekik, hogy a kettő nem ugyanaz és nekem nem tetszik az, amit egy gyógyszerész csinál?
2017. jún. 18. 17:07
11/18 anonim válasza:
Szerintem van esélyed 418-cal. Én pont, hogy az idei érettségit éreztem nehezebbnek (vagyis külső szemlélóként néztem csak meg mindkettőt, már orvosira járok pár éve:D).
Szurkolok!
12/18 A kérdező kommentje:
1 pont hiányzott.
2017. júl. 27. 00:49
13/18 anonim válasza:
Jaj, szegény.... :( Most hogy állsz az érettségivel? Vagy hogy döntöttél végül? (ha még olvasod a kérdést)
14/18 A kérdező kommentje:
Újraírtam a kémiát, 80 százalék körülre tippelem a javítókulcs alapján. Sokkal jobban sikerült a tavalyinál. Remélem idén már elég lesz.
2018. máj. 28. 21:46
15/18 anonim válasza:
Biztosan. :) Én drukkolok Neked! :)
16/18 anonim válasza:
Hajráá!! Milyen lett? És mit jelöltél elsőnek? Én írtam a hosszú "nem szoktam beleszólni, de" típusú választ meg azt, hogy humán tagozatos voltam és jogásznak készültem és ápolni mentem a lyukasévemben, és azóta már (lekopogom) lassan túlvagyok az első évemen. Drukkolok nagyon a végeredményhez meg a ponthatárokhoz, de ha nyolcvan körülre írtad, nem lesz probléma. :)
17/18 A kérdező kommentje:
Kereken 80 lett az emelt kémia írásbeli, a szóbelin szerintem 47-et kapok, de azt csak a következő héten tudom meg. :)
2018. jún. 10. 14:23
18/18 anonim válasza:
Az nagyon szép, ügyes vagy!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!