Szerintetek debreceni orvosin milyen lesz a ponthatár?
2012-ben 415
2013-ban 395
2014-ben 407
2015-ben 409
2016-ban 425 ponttal lehetett bekerulni.
Az írásbelik eredményeit már tudom, ha minden szóbelin max pontot kapok, akkor lesz 434 pontom. Szerintetek mennyi esélyem van? Elképzelhető, hogy néhány pontot csökken?
én valahol 415 és 410 közé saccolnám az idei érettségik alapján
szerintem van esélyed bőven tekintve hogy nőni biztosan nem fog a ponthatár :)
Bőven van esélyed, de én azért nem adnék magamnak minden szóbelire max pontot, mert az öt-hat közül bőven lehet még rontani, de ez még nem hiszem, hogy problémát jelent majd, gondolom, egyébként is nagyjából 430 körül leszel majd.
Elképzelhető néhány pont csökkenés is, de én nem hiszem, hogy 420 alá megy. Tedd oda magadat a szóbeliknél, és nem hiszem, hogy gond lesz belőle.
Már a 2 emelt szóbelivel végeztem.
Kémián egy dologra kérdeztek rá, azt tudtam.
Bioszon is tettek egy kérdést, pedig szándékosan ügyesen ki akartam hagyni, mert nem voltam biztos a dologban 😂
Monogám és poligámra példa..
Hirtelen nem tudtam mire gondolni, azzal faggatott a tanár, de addig kérdezgetett, amíg rá nem jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!