A felvételi eljárásban szorulnék segítségre, mivel Erdélyből vagyok és egy kicsit zavaros pár reszlet. Többletpontok, fordítatás, hasonlók?
Jelentkeztem, nem azzal van a gond, hanem most kezdődik majd az az időszak, amikor júl. 12-ig fel kell tölteni a papírokat. De nekem ott a Dokumentumok fül alatt csak
Dokumentum érettségi bizonyítványt kér, de hallottam, hogy van aki tanulmányi pontok miatt mást is feltölt. Na ez a része egy kicsit zavaros? Milyen dokumentumok kellenek ahhoz, meg azt hova kell feltölteni, meg egyáltalán nekem kell-e vagy lehetséges-e.
van, az összes 500 pontból 100 pont a tanulmányi eredményed. matek, magyar, töri, egy nyelv, egy természettudományi tantárgy, ezeknek az utolsó 2 évében szerzett évvégi jegyei összeadva, kettővel felszorozva = 100 pont.
összesen 100 pontot kaphatsz pluszba, ezenkívül 100-100 pont a két választott vizsgatárgyad, és 100 az érettségik átlaga.
a tanulmányi jegyeket azokat ha jól emlékszem kérdezi az e-felvételi rendszer, elméletileg az oldal végigvezet az egész procedúrán úgyhogy biztos megtalálod valahol.
dokumentumnak fel kell töltened a fénymásolt bizonyítványodat hogy le lehessen ellenőrizni a jegyeidet ugye, ezt július 12.éig el kell végezni, de nekünk se adták még ki pl a bizit, úgyhogy az nekem sincs meg.
a fordításról sajnos nem tudok biztosat.
Szia!
Igen, számítottak tanulmányi pontot is, azt a foaia matricola (nem jut eszembe magyarul a neve) alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!