Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magyar érettségire kell a...

Magyar érettségire kell a nyelvtan tételt is tudni?

Figyelt kérdés
Elég csak az irodalom tételt tudni és meg van a minimális pontszám, vagy kell valamit mondani a nyelvtanból is?
2017. jún. 13. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Hát, a minimumpontszám kijön az irodalomból is, de nem kifizetődő magadra haragítani a tanárodat.
2017. jún. 13. 23:04
 2/6 anonim válasza:
37%

Ha nem tudod a nyelvtant akkor az irodalmat is újra kell húznod!

Mind a két kihúzott tételről kell tudnod kényes dolgokat elmondani!

2017. jún. 14. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
A második válasz egy légből kapott ökörség olyan valakitől, akinek halványlila gőze nincs róla (hogy mije nincs, azt valójában nem így akartam fogalmazni, de az nem tűr nyomdafestéket!) Az igaz, hogy póttétel esetén mindkét részből húzni kell, de annak köze nincs a valósághoz, hogy mindkét részből kötelező valamennyit mondani a ketteshez.
2017. jún. 14. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem mivel a magyar nyelv és irodalom szóbeli egy vizsgarésznek számít elég ha az irodalomból összeszed az ember 6 pontot, és nem húzathatnak pót tételt, ha nem megy a nyelvtan. De ez fordítva is igaz.
2017. jún. 14. 21:59
 5/6 anonim válasza:
28%
én megkérdeztem személyesen a magyartanáromat,és azt mondta ,hogy külön-külön el kell érni a 12%-nak megfelelő pontmennyiséget(6-6 pont)
2017. jún. 14. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Akkor a te magyartanárod személyesen hazudott neked, ami meglehetős aljasság egy tanár részéről. Hogy várhat el egyenes beszédet az, aki maga hazudik, és csak ez a módszere a jobb eredmény kisajtolására?
2017. jún. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!