Mikor lenne szükséges elkezdeni a készülést?
Szia!
Én is bioszból és kémiából szeretnék emeltezni, csak én már tizedikes vagyok.
Én úgy készültem eddig, hogy rendesen tanultam a suliba ezeket, kémiából dicséretes ötös vagyok (kilencedikben becsúszott egy négyes), bioszból is ötös vagyok, de van két négyesem.
Itthon is szoktam ismeretterjesztő filmeket nézni és érdekességeket olvasni a neten.
Tavaly és idén is jártam érettségi felkészítőre bioszból.
Ajánlom Fazekas és Szerényi Biológia könyveit (két kötet van). Nahyon sok dolog benne van, ami a tankönyvben nincsen.
Szerintem elég tizenegyedikben elkezdeni a komoly felkészülést, de addig tanuld rendesen eheket a tárgyakat, ne hanyahold el őket. Persze ha aggódsz amiatt, hogy nem lesz elég a fakt, akkor eljárhatsz magántanárhoz vagy egy olyan érettségi felkészítőre, mint én.
Azzal a módszerrel tanulj, ami neked a legjobb. Erre nem lehet jól válaszolni, mert lehet, hogy valaki nagyon szeret egy módszert, de az téhed csak hátráltatna.
Sok silert a felkészüléshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!