Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Erről az iskoláról mi a...

Erről az iskoláról mi a véleményetek? (részletek lentebb)

Figyelt kérdés

Szisztok.Egy különös helyzet állt elő a mi iskolánkban. Jelen helyzetben végzős vagyok egy 2 éves felsőfokú informatikai képzésén. A következő a helyzet:

Ebben az iskolában szinte nem tanultunk az elmúlt 2 évben semmit. Az első évben valamit tanultunk de ott se értelmes dolgokat. Az elmúlt fél évben készülnünk kellett volna a vizsgákra de a tanárok nem tudják hogy miből kellene vizsgáztatni. Általában a tanárok az órán leültek velünk kártyázni vagy beszélgetni. Most tudom hogy mit gondoltok most jön az a szöveg hogy tanulni kellet volna nem kártyázni,de amikor a tanár be se jön az órákra vagy azt mondja hogy,"Csináljatok amit akartok",akkor ti se tudtatok volna semmit se csinálni. Ami nagyon szomorú, hogy az igazgató is tud ezekről a dolgokról de nem tesz semmit!(Ez nem vicc)DE ami a legfontosabb vannak olyan vizsga tantárgyak amit az elmúlt 2 évbe nem is tanultunk,de viszont ezekből szerdán vizsgázunk. Nem mondták meg, hogy mit kellene tanulni a vizsgákra,mert ők se tudják.CSAk kiírák a tantárgyat, hogy miből lesz. Valamikor tanultunk néha valamit de egyáltalán nem ezekre a dolgokra készültünk illetve készülnünk kellett volna. A zh jegyeket álltalába a tanárok csak úgy beírták a indexkönyvbe csak úgy valamilyen jegyet. Ja és volt olyan hogy DOBÓKOCKÁVAL dobtunk magunknak jegyet (ez tényleg nem vicc). Ebbe az iskolába vannak olyan tanárok akik még diplomával a zsebükbe se értenek az informatikához,ezzel nem szidni őket csak kissé furcsálom a dolgot. Ilyen helyzetbe ti mit csinálnátok volna a mi helyünkbe?Nem értem hogy, hogy mehet is egy képzés. A szakdolgozatainkat meg alig akarták elfogadni. Most már csak azért szeretném megcsinálni a vizsgákat hogy ne vessze kárba az elmúlt 2 év.Ezekért a dolgokért nem lehet valahol panaszt tenni?

2010. máj. 17. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
van ám színvonla a magyar oktatásnak...és aztán csodálkozunk, hogy ez az ország nem halad sehova...én már 8 éve érettségiztem gimiben, de nálunk még nem volt ilyen, h vmelyik tanár ne tartott volna rendesen órát, és 4 éve alatt azt hiszem két kémia órát lógtam el összesen...és azért is mit cirkuszolt az osztályfőnök...
2010. jún. 3. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Pollák Antal? Én nem látok itt semmilyen Főiskola vagy Egyetem szót. Tehát nem értem az indexedet sem. Mert ugyanis Szakközépiskolában nincs ilyen!
2010. jún. 3. 12:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászolonak üzenem hogy nálunk van index mert ez egy felsőfoku képzés ami ide van kihelyezve(Veszprémi pannon egyemetről),nálunk is vannak zh-k meg nekünk is kellet szakdogát csinálni.Ha nem hiszed el nézz utánna nemcsak diplomás szakoknál vannak indexek.
2010. jún. 3. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez durva :S
2010. jún. 3. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!