Mit tegyek, ha már előre tarok egy záróvizsgáztató tanártól?
A bizottságban lesz egy tanár, aki nagyon 'tudományos'. Nagyon 'szakbarbár', nagyon precíz és alapos, szakterületén nagyon elmélyült.
Többször vizsgáztam nála, mindig belelérdezett olyan dolgokba, hogy az csak na. Minden apró betűs részt áttanulmányoztam a vizsgákra, de minidg talált valami kivetni valót.
Kicsit kötekedőnek, kicsit cinikusnak, fölényeskedőnek, 'én tudok mindent a legjobban' típusnak éreztem vizságon.
Szóval előre tartok, mert ő is benne lesz a bizottságban. Úgy érzem egy picit, hogy én kaptam nála csak ilyen 'kitüntetett figyelmet', más nem nagyon.
Minden tételt kívülről megtanultam már, most csak plusz szakirodalmat olvasok minden témához.
Eddig a vizsgáin mindig kimért, magabizos, hidegvérű voltam, olyan, aki nem hagyta magát kizökkenteni. Mégis kaptam a 'kötekedő' kérdéseket egy olyan mosollyal, ami azt sugallta, hogy úgysem tudom rá a választ...
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!