A tanárnak joga van belenyúlni a tolltartómba?
Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 16:00
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap rosszul jartam. Tegnap előtt este 1 kicsi fogjuk ra hogy puskát. De mig mehirtam addig meg is tanultam. Este beledobtam a tolltartomba es Napközben meg onnan neztem at. Közben elfelejtettem kivenni, rajta volt vonalzó hibajavito tollak... Elultetett a helyemrol tolltartoval egyutt es elkezdte olvasgatni a fuzeteimet ami kint maradt a padon közbe néha korulnezett. Az egyik nemet fuzetemnek attetszo a fedolapja es oda egyszer elkezdtem nemethez felirni kulcsszavakat, amit szintugy nem hasznaltam volna mert nemeten a cuccaimat se veszem elo folgozat ellott. Aztan felpatant a padontol es odajon hozzam meg a tolltartomhoz se latott de mar mondja a magaet hogy en milyen vagyok hogy puskazok. Mert a tobbinek csukva van a tolltartoja az enyem meg a fal fele nezett myitva. Es hogy o kulonbenis hatrasetalt es latta hogy puskazok. A tolltartomban a cerlit nem lattam én se es masok se nem is hadznaltam es amugy meg soha az életbe nem puskáztam volna ilyen amatőr módon. Volt ott meg 1 masik is azon a nemet házimhoz volt kiegészítés meg ara irtam a fogak időpontját. O ott ossze vissza pörgött nekem hogy én puskáztam es hogy nem is vagyok becsületes mert a szemébe hazudok. Mert megmondták hogy nyugodtan vigye el anelkul is megy a doga meg társai. Felkapta a tolltartó azzal a lendülettel le is ejtette es szetburitotta az egeszet volt rajta 1 hajcsat is ahogy leejtette annak kitorte a fogait hasznalhatatlanra es itt kutatott a cetli utan. Megtalálta elrohant a cetlivel meg az dolgozatommal hogy ezt o megjegyezte es meg neki alt feljebb mikor megmondták neki hogy a papirt hasznalni se tudtam volna mert nem látszódott semmi belole. Amit o látott az a német hazis papirom volt. Aztán mindenkitől 5 perccel elobb beszedte az 1 órás dogat hogy mindenki előtt kiosszon meg predikaljon nekem hogy a puskairasra volt idom de nem tanulni luxus. Es hogy ez nem ferr a többivel szemben hogy én csalok ok meg megtanultak (hogyan kell a nyomtatott papírról a padbol rendesen puskázni) es hogy én hogy tehettem ilyet. Azon vágta a pofakat hogy néha raneztem amugy meg baratnombek mikor mondta miert nem mondok ra semmit megjegyeztem félhangosan hogy minek ugyse hinne el. Ezen kezdett elgurulni a gyógyszere. Aztán elővettem a telefon kicsit se zavartatva magam néha a körmömet piszkáltam néha 2-ot szepen rapillogtam es neztem tovabb a telefonomat. Erre megjegyezte hogy viszi az osztalyfonokhoz es vele beszeljem meg. Ebben az a jo hogy mar 1x megvádolt ez a tanar hogy a terem masik végében ülő sráccal osdzedolgoztam mert ugyan azt rontottuk el. Persze 1 fuzetbol tanultunk meg jo hogy ugyan az a hiba. Ezt is mar mondtam az időnek mikor tortent errol a tegnapirol biztos tud de azert majd én is elmesélem a verziom. Ugyis mindig mwgyunk neki panaszkodni errol a tanarrol. Mert elfelejti hogy mit két a dogaban nincs szo az oran arrol amit kérdezett a dogaban es meg lehetne sorolni. Na ezekről vélemény?
2017. jún. 1. 17:04
4/5 anonim válasza:
Semmiképp sincs joga a puskát elvenni! Fel kell jelenteni!
5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk neki ugyse lehet megmagyarázni. Igazabol ja ugy vesszük, meg azt is ra lehetne fogni hogy megsértette a személyiségi jogaimat meg nyilvánosan mindenki előtt megalázott. De az igy mar hab a tortán hogy meg a hajcsatot is eltori. Jo 100 ft egy darab de ha igy fogjuk fel rongálás/ anyagi kart okozott
2017. jún. 1. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!