Ha tanár lelép év vége előtt 2 héttel mert 4x annyiért állást ajánlottak neki, jogos a szülői iskolai elítélése neki? Egyesek szerint igen mások szerint nem
Az iskola a tanári kar a szülők két táborra oszlottak két nagyon egyenlőtlen táborra.
Kíváncsi vagyok ki hova állna így nem is érintve az ügyben?
Szóval tanár azonnali hatállyal távozott mert angliai melót kapott laza 4-5x annyiért mint amennyit tanárként keres. Berongyolt az igazgatóhoz közölte holnaptól nem jön nem is jött. Meg többet nem is jön.
Szülők tanári kar persze támadja. Más részük (kis részük ) meg védi.
Én az utóbbi táborba tartozom.
Nagy részük azt mondja hogy hivatástudat meg anyagias szemlélet és a diákok szeretete és érdeke és a tanítás egy hivatás és.. szóval mocskos anyagias szemét hogy itt merte hagyni.
Más részük kis részük (én is) meg azt mondja hogy lófütty az egész pofázás, csak a saját boldogulásunkat kell nézni, kapott egy jó állást 5x ennyiért mint itt tanárként kap, nagyon helyesen két kézzel kapott utána én is ezt tettem volna és minden más mellékes.
Diákok érdeke meg hivatástudat nagyon szép de demagóg pofázás semmi több.
Nagyon nem mindegy hogy 160 a havi apanázs vagy 5x 160.
És mindezt a 160 -at itt kvalifikált szellemi melóval éri el, a 4-5x 160-at ott kinn meg olajfúró telepen betanított melósként...
Hát két kézzel kap utána. Kinn lesz 6 hónapot első menetben és nettó zsebében landol 6x (4x160) kb. NETTÓBAN megélhetés az semmi olajfúró telepen minden fedezve a cég által.
Na kinek van igaza?
Aki szerint anyagias szemét vagy aki szerint jól tette?
"Szóval tanár azonnali hatállyal távozott"
Ez az, ami nem fair viselkedés, nem a felmondás.
"Ez az, ami nem fair viselkedés, nem a felmondás."
Hát hidd el ami itt folyik (folyt...) ahhoz képest ez kutyafüle.
Most mondjam azt hoyg 70 %-os státuszra várták el a 100%-os státusznak megfelelő óraszámot és persze a pénz csak 70%-?
Na egy ilyen helyen a "fair" fogalma még jelent akármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!