Kinek, hogy ment az első szakmai ágazati érettségi vizsga a kétszintű érettségi vizsgák történetében? Mennyire találtátok nehéznek, vagy könnyűnek?
Légyszíves írjátok oda hogy, melyik tantárgyból írtátok?
Emelt szinten, vagy középszinten?
Előre is köszönőm a válaszokat!
Közép szinten a gépészet ismeretek baromi nehéz volt, összeteszem a két kezemet, hogyha a kettes meglesz, pedig nem vagyok hülye gyerek, minden másból szerintem meglett az ötös, de itt egyszerűen nem tudtunk készülni, nem tudták a tanárok, hogy mit tanítsanak, miből készüljünk fel..egyáltalán nem olyan volt, mint amire számítottunk, hogy elsők leszünk így könnyű lesz. A tanárunk szerint is b*szott nehéz volt ez így.
És neked?
Szia!
Én közgazdasági ismeretekből tettem emelt szintű vizsgát. Igazat megvallva nem vagyok tőle boldog...sőt nagyon elvagyok keseredve, még sírtam is.
Én most nyáron fogok végezni pénzügy-számvitel felsőfokú szakképzésen. Az alapképzéshez van rá szükségem, a középszintű matematika érettségim mellé vittem volna többletpontként.
Gondoltam, mivel úgyis már pénzügy-számvitelt tanulok ez a legkézenfekvőbb érettségi tantárgy a számomra. Utóbbiban úgy látszik tévedtem.
Az első részt tudtam nagyjából, de a második részben volt olyan feladat, amit még értelmezni sem igazán tudtam. Persze próbáltam írogatni, amit gondoltam, de egyáltalán hogy jó volt az én feladat értelmezésem. Egyszóval nagyon nehezek voltak bizonyos részek, de amit könnyebbnek találtam, azok sem voltak, olyan hihetetlenül könnyűek.
Ezt úgy mondom, hogy én már végzős vagyok egy "szakmából".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!