Valaki már tudja valamelyik írásbeli érettségi vizsgájának az eredményét?
Az alábbi válaszok nem érdekelnek:
Szerintem....
Én úgy számoltam...
Megoldókulcs alapján ennyire számítok....
kezdetű válaszok.
Azért kérdem, mert mert mikor 2 évvel ezelőtt én érettségiztem, akkor a legtöbb tanár csak május 31.-én mondta meg a betekinthetősénél a feladatlapokba.
Emeltem szintű érettséginél meg végképp nem mondták meg előbb.
Egy-két tanárom tett említést az írásbeli érettségi eredményéről, írásbeli érettségitől számítva 2-3 héttel később, mikor már mindenkijét kijavította.
Az egyik ismerősöm azt állítja, hogy ő már biztosan tudja, hogy eddig minden 4-es kivéve egy tantárgy mert az 3-as.
Én ezt nem hiszem, hogy ilyen hamar kijavították a középszintű érettségiket.
Talán a matematikát igen, mert azt elég gyorsan lehet viszonylag javítani, viszont a magyar és a történelem érettségit nehezebb meglátásom szerint kijavítani, mivel ott fogalmazásokat és esszéket is kell javítani.
Az angol nyelv érettségi meg csak tegnap volt.
Én csak a matekot irtam idén, de mar tudom, hogy 93% lett.
Ugye mar nem járok gimibe, de a javító tanárt ismerem es megbeszéltem vele, hogy az enyémet elsők közt javítsa es majd szóljon milyen lett.
De amikor "normálisan" érettségiztem mindenből akkor en is csak a betekintesen tudtam pontos %okat.
Megoldókulcs alapján +- 10%-ra be lehet lőni. Szoval az osztályzatot el lehet találni, de azert nem mind1, hogy 60% 4-es vagy 79%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!