Van köztetek olyan aki orvosira vagy gyógyszerészre adta be, de a mai biosz után lemondott róla?
Egy szóval se mondtam hogy nekem rosszul ment :D de azért köszi a vigasztalást.
Arra voltam kíváncsi hogy van-e ilyen esteleg, vagy valóban könnyű volt a sok novenytan és ökológia miatt.
Én arra számítottam hogy tobb lesz az embertan és a biokémia (azok mennem nekem jól), de persze így is jól sikerült, csak gondoltam körbekérdezek.
Én elég szarul éreztem magamat ma reggel, mikor megláttam a megoldásokat. Nem lepődtem meg, mert éreztem, hogy ez nem az én feladatsorom volt, de tényleg olyan jó látni, hogy itt gyakorin mindenkinek milyen királyul megy... Na mindegy.
Legtöbbet biokémiára tanultam, hát persze, hogy az egész az unalmas növényekkel, meg ökológiával volt tele.-.-"
Ennyi a véleményem.
nem voltak könnyűek az biztos.. fránya novenytan 😁
Kerdezo, ne foglalkozz senkivel, tavaly is mindenkinek (persze) 490 pontja volt aztán mégsem annyi lett a ponthatár...😁 Sok okos a gyakorikerdeseken👌🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!