Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szakmai érettségi vizsga?

Szakmai érettségi vizsga?

Figyelt kérdés
Ti nem tartjátok nevetségesnek, hogy csak decemberben kerültek ki mintafeladatsorok az ágazati érettségikhez? A tanárainak azt sem tudták mit tanítsanak, rengeteg óránk elmaradt és még csak segédeszközt (mint pl. mateknál a négyjegyű) sem lehet használni. Én gépészeti ismeretekből fogok érettségizni és annyi képletet kellene megtanulnom, hogy embertelen, szerintem 20-30 fajta számolási feladat biztosan van és még emellé jön, hogy rengeteg minden befolyásolja, hogy mikor melyik képlet kell pontosan, több van, mint mateknál és fizikánál EGYÜTTESEN!!! Minden másból négyes, ötös tanuló vagyok, de nagyon félek, hogy ebből megbukom és nem tudok egyetemre menni. Egyébként teljesen más szakra, és nevetséges, hogy 14 évesen egy rossz döntésem miatt, lehet, hogy az egész életem megpecsételődött. Van valaki hasonló helyzetben, mint én?

2017. máj. 15. 21:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, a szóbelihez szükséges 13% biztosan meglett, talán a ketteshez a 25% is, bár utóbbi elég kétséges. Egyébként borzasztóan nehéz volt és másabb feladatok voltak sokkal, mint a fent lévő mintapéldányban (amiről utóbb kiderült, hogy már nem volt aktuális)..jó a közoktatás az a lényeg :)
2017. máj. 17. 16:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor drukkolok. :) Szóbelin a tanárok tuti átrugdosnak, szóval ha ahhoz megvan a pont, szerintem nem lesz ez vészes.
2017. máj. 17. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!