Ha technikusi vizsgára nem megyek el, mi történik?
Mit veszíthetsz, ha elmész? Max. kegyelemből átengednek, ha nem viselkedsz bunkón a biztosok előtt.
Ha nem mész el, akkor meg sem próbáltad, holott simán el tudom képzelni, hogy átengednének.
Amúgy nem jelentél meg, pótvizsgára mehetsz, vagy a következő évben újrapróbálhatod.
Ha tényleg semmit sem tudsz, akkor ráadásul teljes nyugalommal vehetsz részt a vizsgán, még idegeskedés sem lenne. Ha ott látják rajtad, hogy azért akarod valamennyire, és nem flegmán odadobod, hogy semmit sem tudsz, tényleg van esély rá, hogy átengednek... Kár lenne elpazarolni ezt így :\
Fogalmam sincs meddig számítasz tanulónak :\
Nagyszerű, akkor a lényegi részét a héten letudod, idődet nem vesztegeted túlzottan.
Komolyan, ezek a középszintű képzések nem a tényleges számonkérésre épülnek, hanem a felelősségvállalásra.
Úgy is mondhatnánk, hogy az életre készít fel. Ne gondold, hogy egy munkahelyen mindig mindent tudni fogsz mit kell csinálni. Azt várják el tőled, hogy menj és csináld, ne feladd és felmondj, csak mert egy eddig számodra ismeretlen feladattal találkoztál. Ha egy állásinterjún elmondod ezt az interjúztatónak, hogy el se mentél, úgysem tudtál semmit, biztos, hogy nem fog felvenni. Problémamegoldást várnak nem meghátrálást. Az senkit sem fog érdekelni, ha megbuksz... Jártam technikusira én is, félretardált volt az osztály velem az élen, mégis mindenki átment, aki megjelent egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!