Csinálhatom így az érettségit?
Figyelt kérdés
Jogra szeretnék menni eredetileg, de ha meggondolnám magam, csinálhatnám úgy, hogy leteszem az emelt törit, meggondolom magam, nem akarok jogot, és októberben megcsinálom a pszihológiához kellőket? Ill. ha igen, akkor nem lesz hátrány nekem, hogy az októberi érettségi után megyek?2017. máj. 14. 12:02
1/3 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést.
Leteszed az emelt törit, akkor miért érettségiznél másból pszichológiára? A törit elfogadják, ráadásul az emelt is meglesz.
Amúgy felvételinél mindegy, hogy őszi vagy tavaszi érettségi időszakban csináltad meg.
2/3 anonim válasza:
Az előzőnek igaza vqn. Viszont lenne pár kérdésem:
-Érettségiztél már, vagy jövőre leszel végzős? Azért kérdem, mert ha már van érettségi bizonyítványod, akkor bármelyik időszakban jelentkezhetsz, viszont ha most vagy 11-es, akkor előrehozottat csak nyelvből ill. informatikából tehetsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Jövőre érettségizem csak, tudom az előrehozott törvényt:) Nem gondoltam át, igazából a fő kérdés az volt, vagy lett volna, hogy ha a tavaszi érettségim megvan, de mást akarok és ahhoz más kell, akkor az őszi is elfogadható e, de azt hiszem kaptam választ, köszönöm!:)
2017. máj. 14. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!