Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt a tanár megteheti?

Ezt a tanár megteheti?

Figyelt kérdés
Egyik tantárgyból most zárták le az egész osztályt. kereken 2 egészre állok, egész évben van 3 1-esem és egy 5-ösöm. Azt mondta hogy ez így nem stimmel és hogy egész éves anyagból le kell felelnem, különben megbuktat. Ez így mi?

2017. máj. 14. 11:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

es ne hazuttolja mar meg sajat magat a tanar ha azt mondja 2 egesztol atenged akkor ketto egesztol engedjen at.

es nem teoriakat kertem, hanem egy igen-nem valaszt.

"jaj te szegeny lany" nem onsajnalatbol irtam hanem azert mert TENYLEG EN ULOK OTT EGY EVE es en tudom hogy mi-hogy megy. es itt az emberek meg azt se tudjak hogy milyen/melyik iskola hanyadik osztalya milyen korulmenyek es esemenyek kozott

szerintem az eddigi hozzairok azt hiszik hogy valami kis altalanos iskola 7. osztaly irodalom

mindegy mar nem oszt nem szoroz mert megadta a kettest minden nelkul es ez elarul mindent a nagy okoskodo hozzairasokrol foleg a "sehol nem engednek at ilyen jegyekkel" komment gazdajarol

2017. jún. 6. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!