Melyiket válasszam? ÓE Kandó vagy BME villamosmérnök?
Hallottam, hogy BME-n nem tanítanak rendesen, de legalább rengeteget kell hozzárakni magadtól egy vizsgán és még ott is szívatnak. Igazak ezek? Kandón hogy van?
Van olyan munka amit csak BME-s diplomával lehet megszerezni? (kutatási területen kívül, az nem érdekel)
Tényleg sokkal gyakorlatiasabb a Kandó?
Ha elkezdem a BME-t, de mégse jön be akkor mik a váltás feltételei, hátrányai? Folytathatom ugyanott ahol abbahagytam ha egy sikeres szemeszter végén váltok?
Ha a BSc-t a Kandón csinálom attól még mehetek MSc-re a BME-re ugye? Milyen eséllyel kerülök be és végzem el?
A nyíltnapról már sajnos lecsúsztam, mert most érettségizek és csak a VIK-en voltam. A télen még biztos voltam, hogy a BME-re szeretnék menni, de azóta elbizonytalanodtam. Technikai fejlettséget tekintve milyen a két egyetem? Csak, mert egy ilyen területen, mint például az informatika a mai világban elengedhetetlen a folyamatos fejlődés. Modern a tananyag, haladnak a korral? Ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata esetleg?
Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítetek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!