Mennyibe kerülnek ezek a sulis dolgok?
Figyelt kérdés
Idén kezdem a kilencediket a Nyh-i Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. A honlapon a '' Nyolcadikosok figyelmébe'' címszó alatt van egy dokumentum a gólyáknak. És van pár dolog ott, amire nem mondták meg, hogy mennyibe kerül. Konkrétan:
a) ott van az iskolai egyenruha. A lányoknak azt írja: fehér blúz, sulis sál. Most akkor nekünk nem is lesz matrózblúz vagy azt később lesz? És a sulis sálat hol szerezzük be és mégis mennyi?
b) Tesi öltözet. Piros póló, kék rövidnadrág. Kötelező a rövidnadrág? Esetleg hosszú nem lehet? És lehet rendelni Kölcseys pólót, és az mennyi?
Köszönöm, hogy végig olvastad. Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 12. 21:39
1/5 anonim válasza:
Ezeket az iskolában kellene megkérdezni. Biztos vagyok benne, hogy a sulis sálat és a pólót az iskolától fogjátok tudni megvásárolni, és biztosan fognak majd tájékoztatást adni arról, mennyibe kerülnek ezek. Nem tudom, milyen ez az iskola, van-e lehetőség a testnevelés órákat kint tartani, de ha nincs, akkor teljesen jó a rövidnadrág mindig, ha bent vagytok. Ha hűvös van, vagy kint van az óra, senki sem tilthatja meg hogy hosszúgatyát vegyél fel.
2/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, miben tornázol szerintem. És nagy valószínűséggel a beiratkozáskor kell majd megvenni.
3/5 anonim válasza:
Ennyi erővel már írhattál volna egy emilt a sulinak, és akkor tuti válaszokat kapnál.
4/5 anonim válasza:
Ez a budapesti (6.ker) honlapjan van, mert nem latom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!