Ha nem akarok bejárni egy órára akkor milyen papírt kell szereznem és honnan?
Az alapműveltségi szinthez való tudás elsajátításával semmi problémám nem lenne. De a válaszodból leszűrhető, hogy nem ilyen képzést kaptál, ami jelenleg nálunk van.
A másik támadása nagyon intelligens lépés válaszadás helyett.
"Remélem nem kapsz felmentést a biológia alól, mert ígyis túl sok hülye kérdés van a lehetek -e terhes témakörben."
Hol szerepel, hogy a kérdező lány???????????
#4 Én már láttam olyan kérdést, ahol egy fiú kérdezte meg, hogy így lehet-e terhes. Valószínű, hogy troll volt, de ha nem, akkor bajban az emberiség XD
Kérdező: Sajnos ehhezba tantárgyhoz nem fogják beszámítani, hogyha valamilyen orvosi papírt pl. Diszes papírt viszel. Úgyhogy marad az osztályozóvizsga, de szerintem ezzel sem jársz jobban, mivel, arra meg kell tanulni az egész éves anyagot. Ráadásul valószínűleg ugyanaz a tanár fogja összeállítani a vizsgát, aki tanít téged, így a vizsgában is nagy lenne a követelmény. Sőt, ha soha többé nem akarsz biosszal foglalkozmi, akor minden hátralévő év anyagából le kell tenned a vizsgát. Szóval szerintem tűrj és próbáld túlélni, a lényeg, hogy ne bukj meg.
Egyet értek az egyik előző válaszolóval, attól, hogy téged ez nem érdekel, attól még az alapműveltség része. A gimis biosz oktatás eleve felületes és csak a legalapvetőbb dolgokat tartalmazza. Hogyha mindenki egyszerűen kihagyná azokat az órákat amiket nem szeret, annyi műveletlen és szinte életképtelen ember lenne, mint a nyű. Most képzejük el, mi van, ha valaki csak úgy kisétál matekról, így kihagyja a valószínűség számítást, de azért elkezd szerencsejátékozni: jó eséllyel bukiknegy csomó pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!