Ez valami vicc hogy a diákok 52%-a igennel szavazott arra hogy nehéz volt-e az idei középszintű angol érettségi?
Előrehozott érettségit csináltam, angol nyelvi előkészítőben kezdtem, majd utána emelt szinten tanultuk az angolt, heti 7 órában. 1.5 éve letettem a középfokút, idén a felsőfokúra készülünk, de ennek ellenére nem vagyok egy kimagaslóan jó angolos.
A tegnapi érettségiről annyit, hogy nem, tényleg nem volt nehéz, ANNAK, akinek nyelvvizsga csücsül a zsebében. Sajnos én is rontottam, túlizgultam, megoldókulcs alapján 90%-ra számítok, de ebben ugye nincs benne a levél. Évfolyamtársaim, akik matekosok, viszont rendesen megszenvedtek vele, mivel ők az angolt heti 3(?) órában tanulták 4 éven át. Gondolom, érzitek a különbséget. Szóval igen, szerintem a korábbi követelményekhez képest sokkal nehezebb volt és igazságtalan is. Úgy gondolom, a nem nyelvi osztályoknak is esélyt kellett volna adni.
Előrehozottazok, 96% lett a nyelvhelyesség(15perc) meg a szövegértés(20perc) és szerintem is nagyon könnyű volt
És nincs nyelvvizsgám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!