Mégis mit tegyek?
Kèt èv múlva èrettsègi. Kèt tárgytól rettegek, a matektól ès az angoltól, talán matekból fel tudok zárkózni, angolból kizárt.
8 èven keresztül olyan tanárom volt, hogy bejött elmondta minden órán, hogy mièrt leszünk hajlèktalanok ès megtanult nèha-nèha 10 ALAPSZÓT, pl apple.
Aztán felkerültem szakgimibe, itt meg a tanár nem is tart órát, bejön ès laptopozik, dogát javít, jó, hogy ha havonta tart 3 órát, pedig heti 4 óránk van elmèletileg.
Gyakran előfordul, hogy nem èrtem a nyelvtant, amit meg meg is tanulok, azt elfelejtem, ès ez semmi másból nincs így, csak angolból.
Mèg így is 4-es vagyok belőle, de a tudásom 0, jövőre sulit váltok, megkapok valami kemèny tanárt ès meghalok.
Mit ajánlotok? Mit csináljak az elkövetkezendő kèt èvben, hogy legalább a kettes meglegyen angol èrettsègin? Már említettem itthon a magántanárt, de nem igazán hajlanak felè a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!