Csak szerintem tolt ki velem 5 éve az amúgy pofára menő földrajz tanár az érettségin?
Még 5 éve érettségiztem földrajzból az írásbelim közel 80% lett... még gúnyosan megis jegyezte a suliban hogy jól sikerült. Majd a szóbelin érthetetlen okokból 55% körül kaptam. Kizártnak tartom azóta is hogy ennyire hülyeségeket mondtam volna.. szerintem csak megakarta mutatni hogy ennyibe néz.
Érdemes megjegyezni hogy akik jártak edzésre azok szinte mindig 5-öst kaptak mindenre...a külön földrajzon is ők a könnyű tételeket kapták miközben én olyat ami nem volt a legegyszerűbb... ennek ellenéri nem sikerültek azok sem rosszul csak fájt hogy ez meg az csak azért volna 5-ös mert nekik jó tételek jártak..... és hát azóta sem tudom magam túltenni ezen a dolgon.
A szóbelin biztosan elmondtál mindent a tételedből? Ha hibátlanul elmondod akkor a tanár nem húzhatja le a pontjaidat.
Mondjuk öt éve történt bizonyítani már semmit sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!