Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Továbbtanulás - Nem tudok...

Továbbtanulás - Nem tudok dönteni. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Rosszindulatú meg "büfészak" kommentárokat nem kérek, úgy sem hatnak meg. Kár lenne.

De a lehetőségeim:

A szociológia az biztos. E mellé (párhuzamosan) szeretném a történelmet vagy a szociális munka szakot.

Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.

Mindkettőt tudom 1 intézményen belül.

Szociális munka passzolna is valamennyire a szociológiához, meg úgy hallottam, hogy tudok felvenni történelmet is szociológián.

Vélemények?

2017. máj. 1. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
11%
Igazából tök mindegy melyikkel nem fogsz tudni elhelyezkedni, úgyhogy azt válaszd amelyik jobban érdekel.
2017. máj. 1. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
94%

Nem ajánlom a szocmunkát.

Régen 2014 fele még jó volt a helyzetük, ígértek fizetésemelést meg minden, de a nyakukba van sózva rengeteg dolog, az összes sz.rhoz papírmunka...

Apukám ebben a munkakörben dolgozik es iszonyat sokat stresszel miatta.

2017. máj. 1. 20:45
 3/3 anonim válasza:
Aktuális még a kérdésed? :) Szoc. munkán diplomáztam tavaly, szívesen adok tanácsot :)
2017. jún. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!