Mit gondoltok a Hunfalvy János közgazdasági szakközépről?
Milyen a tantás, a diákok? Nehéz bejutni?
Van valaki aki oda felvételizik ebben az évben?
Szerintem nagyon színvonalas iskola, Magyarország egyik legjobb szakközepe, ami már a gimnáziumokkal is vetélkedik. A nyelvoktatás és a szakmai oktatás egyaránt színvonalas, a diákok társasága (azaz a közösség) is elég jó :D
Bejutni közepesen nehéz, olyan 4,5 feletti átlag és 65 körüli központi kell ahhoz, hogy behívjanak szóbelizni (a szóbelis tagozatokra). Ahol nincs szóbeli, ott kicsivel több kell (szóval 65 feletti központi és 4,7 körüli átlag kb. így).
Sok sikert!
Nem értem amúgy, mitől olyan jó a nyelvoktatás nálunk. Vagy lehet ez csak a kéttanosokra jellemző, de például angol-japánon már a második angol tanárom van, de őt is mindenki legszívesebben felakasztaná, mert semmit sem csinálunk. Ha meg igen, ott is csak összezavar mindenkit. Tavaly a 7 nagy fejezetből 4-et vettünk, idén új könyvvel kezdtünk és most tartunk a 2. fejezet 1. leckéjénél a hétből.
Viszont a japánnal semmi problémám, nagyon jófej tanárunk van, aki azért oktat is.
Meg azt vettem igazán észre, hogy 80-20%-os arányban kedvelik az iskolát. De igazából szerintem a tipikusan vagy utálod, vagy imádod fajta hely, bár a tanárok többsége jó, nyilván szerencse is kell, hogy olyan gárdát fogj ki. Meg hát az osztálytársak...
Kemény egy hely, az az egy biztos. :)
Hát én a némettel vagyok így(2.nyelv). Év eleje óta 2 szódolgozatot írtunk meg 2x feleltünk bemagolt fogalmazásból és ennyi :D. Most fejeztük be az első anyagot a tankönyvben, de a tanárnő ki is jelentette, hogy nem lesz tz meg semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!