Milyen nyelvet lehet tanulni a debreceni Ady Endre gimnázium dráma tagozatán?
Az Adyba szeretnék menni, méghozzá a dráma tagozatos osztályba (most hetedikes vagyok), így már most nagyon készülök,meg persze ismerkedem az iskolával és reménykedem, hogy felvesznek. Azt olvastam, hogy a drámások az első évben még nyelvi előkészítővel kezdenek, tehát a kérdésem az lenne, hogy milyen nyelveket lehet tanulni, illetve hányat (gondolom kettőt kell kötelezően, de van-e lehetőség az iskolában tanulni plusz nyelvet). BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT SZÍVESEN FOGADOK A DRÁMA TAGOZATRÓL!!!! Ezen kívül még az lenne a kérdésem, hogy a lentebbiekben felsoroltak alapján, van-e esélyem
- Négyes, ötös tanuló vagyok (kb. 2-3 négyes várható év végére ill. a kövi félévnél)
- Öt évet jártam drámára, mint művésztis foglalkozásra, sajnos megszűnt, így ma már csak szakkör keretében működik, viszont járok és jövőre is fogok
- A humán tárgyak közelebb állnak a szívemhez (jóval)
- Iskolai műsorokban mindig szerepelek
- Vers és mesemondó versenyekről rengeteg oklevelem van
- Ahogyan csinálgattam és a tanáraimat, szüleimet kérdezgettem, a felvételi kb. 70 pontosra fog sikeredni (tudom, hogy ezt nem lehet biztosra venni, de kb ennyi lesz)
- Beszélőkém, enyhe feltűnési viszketegségem van... Néha talán nem is olyan enyhe :'D
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Elfelejtettem hozzáírni:
- Egy ideig tagja voltam egy debreceni színjátszó csoportnak (én, aha úgy tetszik : falusi vagyok, tehát ez nagy dolog, főleg, hogy a vezető szemelt ki egy mesemondón), így szerepeltetem viszonylag nagy színpadon, viszonylag nagy közönség előtt (mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy nem voltam főszereplő :'D)
- Az ének és a tánc nem tartozik a fő erényeim közé, de megtudom oldani
- Szeretek olvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!