Vörösmarty Mihály Gimnáziumba szóbelire milyen verseket vittetek? És igaz, hogyha népdalt énekelsz, akkor abból többet is kell?
Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 13:03
1/7 anonim válasza:
Én József Attila- Kései sirató-t mondtam, és a Már minálunk babámat. Egy dal kell, viszont 2x kell elénekelni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Lenne még pár kérdésem. Hogy hogy kétszer kellett elénekelni? Volt aki "egyszerűbb", könnyebb verssel ment? Azzal is lehet jó pontot szerezni?
2017. márc. 16. 23:21
3/7 anonim válasza:
Hát le kellett ülni abc sorrendben, és mi visszafele mentünk. Az első ember elénekelte amit vitt, aztán kapott a tanártól egy szituációt, ahogyan el kellett énekelnie. Én például azt kaptam, hogy a legféltettebb titkom árulom el valakinek. Gondolom itt az arckifejezést, a gesztusokat és a kreativitást id figyelik. Mindenki másmilyen szituációt kapott. Nem tudom mire gondolsz egyszerűbb vers terén. Nálunk volt aki a testvére álltal írt verset vitte, volt Adytól mondott vagy Romhányitól. Itt az a lényeg mennyire érzed és élvezed miközben mondod. Legalábbis gondolom :D
4/7 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a válaszod!:)
2017. márc. 17. 17:41
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és még valami :D Az alkalmassági vizsgán mik voltak?
2017. márc. 17. 18:46
6/7 anonim válasza:
Hát három rész volt, a mi csapatunk kezdett az énekesnél. Ott először mondták h ilyen állatok vagytok, meg utána megláttok egy majom csapatot és azok vagytok és ezeket kellett utánozni. Meg ugye az énekes. Aztán volt egy olyan, h párokba álítottak, és kaptunk egy szituációt, aztán mikor azt mondják h csere, akkor helyet cserélünk, és folytatjuk a játékot más hangulatú karakterként. Aztán mi mentünk a verseshez. Először kaptunk egy lapot, amin körök voltak és volt 5 percünk, hogy rajzoljunk rá. Utána körbe ültünk és feltettek kérdéseket (pl. Piros vagy kék? Hosszú vagy rövid haj) utána volt egy olyan, hogy mit csinálunka telefonáláson kívül a telefonunkkal, meg utána mindenki elmondta a versét/prózáját, és utoljára az volt a körkérdés, hogy hova, miért és kivel találkoznánk, ha vissza utazhatnánk 2000 elé. Aztán az utolsó helyszínen, volt a mozgós feladat, ahol mozdulatokat gyakoroltunk, köztük voltak olyan kérdések, hogy mi jut eszedbe arról hogy? Meg volt olyan, hogy mutassuk be a koreót lassan meg gyorsan, meg ezek kombinációi. És utoljára az volt, hogy soronként, az egyik sor táncol valamilyen zenére és improzik valamit a koreohoz, az egyik sor befogott fűllel néz és elmondja majd hogy mi legyen a koreo címe és a harmadik csak a zenét hallgatja és tőlük kérdeznek hogy mi lenne ha (milyen állat lenne stb) ez körbe ment. Aztán a legvégén azt kérték, hogy úgy menyjünk ki a teremből, hogy emlékezzenek ránk. Viszont ezekre nem éri meg különösebben gyakorolni. Ha jól érzed magad és el engedsz menni fog :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat, sokat segítettél! :)
2017. márc. 19. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!