A budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumba milyen nehéz a társadalomtudomány szóbeli?
Szia!
Én ma voltam szóbelizni (mondjuk B-be, nem pedig A-ba), de nem volt egy nagy dolog. Nem mintha olyan jól szerepeltem volna... A verselemzés mindenesetre nem olyan nagy dolog - szerintem. Bár fogalmam sincs hogy mi az... :P De biztos benne van a könyvben, meg ilyenek. Ha meg végképp nem tudod, hogy mi az - és lusta vagy rákeresni a neten... -, akkor egyszerűen kérdezd meg, hogy mit értenek verselemzés alatt, stb. A költői képeket, metafora és hasonlat fogalmát, verseléseket, meg mit tudom még miket - nem értek hozzá :,D - meg tudod tanulni a tankönyveidből. Csak olyat kérdeznek, ami tananyag, és amit biztosan tanultál - vagy csak extrém esetben nem. Sok sikert! :)
Oda szeretnél járni?
Kinek hogy sikerült?
Az én fiam bent van az A osztályban. :) Van itt esetleg valaki, aki osztálytárs lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!