Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit szoktak csinalni ha...

Mit szoktak csinalni ha valakit sehova sem vettek del?

Figyelt kérdés
Sajnos csak 2 gimnaziumot jeloltem Meg. BTMN tanulo vagyok. Ha kijelolnek nekem egy gyujtoiskolat akkor abbol atiratkozhatok masikba vagy maganiskolaba? Vagy lehetek magantanulo? Mi ennek a menete?
2017. ápr. 24. 17:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem vesznek fel, akkor tényleg gyűjtőiskola az alternatíva, azonban a beiratkozásokat megelőzően/közvetlenül utána, szülőkkel fellehet keresni más intézmények igazgatóit, és konzultálni az esetről, hogy nem-e lenne mégis egy olyan osztály ahova átvennének. Általában az 'általános', felvételi követelményekkel nem rendelkező osztályokba simán átvesznek. Ezek az "általános gimis osztályok"- Azonban lehet, hogy még valami speciálisabba is bekerülhetsz, ha van hely.

Szóval ide szülővel kell menni és az igazgatót keresni.

Magániskolába is mehetsz, itt a pénz számít, szóval nyugodtan átvesznek.

Lehetsz magántanuló is, erről az adott intézmény vezetőjével kell beszélni, elmondja, hogy milyen igazolások kellenek hozzá, és voálá meg is van oldva. Ezt is ajánlatos a beiratkozást megelőzően/közvetlenül követően intézni.

Mindegyik menetéről a suli vezetősége tájékoztat, a szülő meg intézi a többit.

2017. ápr. 24. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!