Az előkészítőn mit szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
Anyu kérdezte tőlem, hogy szeretnék-e jövőre előkészítőre menni, de nem szeretnék "feleslegesen" pénzt kidobni...
Mit csinálnak ott? Érdemes?
2017. ápr. 6. 17:54
1/4 anonim válasza:
Enis jartam, es megbantan volna, hogyha nem megyek. Ugyan az iskolankban is van elokeszito, de az osztalytarsaim eleg nagy hatraltato erok, igy miattuk nem nagyon lehetett egyrol a kettőre jutni. Azontul, hogy egy csomo klassz embert es ket fantasztikus tanart ismertem meg, nagyon jol elsajatitottam olyan tudadokat, amiket magamtol/az oran nem lehetett volna. Segiteni mindenképpen segit, rémlik, hogy valahol olvastam is errol egy cikket. Ne állj hozza negatívan! ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Hmm... Köszönöm. Ez pozitívum róla! Meggondolom :)
2017. ápr. 6. 18:23
3/4 anonim válasza:
Az előkészítő egy mankó, de csak akkor ér valamit, ha te is hozzáteszed a magadét! Azon kívül nagyon körbe kell járni, hogy melyiket választod! Érdemes átgondolnod azt is, hogy mennyi időt akarsz rászánni és milyen tárgyból. Pl. vannak egész tanéves, vannak januárban indulók és gyorstalpalók is.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából ugye 8.-ból kell 9.-be...
2017. ápr. 6. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!