Tudnátok ajánlani gimnáziumokat?
7.-es vagyok és igaz még nem tudom a 8.-os eredményeim se a központiét de kíváncsi vagyok mit ajánlotok.
Most év végén az átlagom kb 4,3-4,4 lesz.
Milyen gimiket ajánlotok/tanácsoltok?
Köszönöm a válaszod :)
Sajnálom lemaradt Budapesten érdekelnek
Én a Babits Mihály Gimit ajánlom (4.kerület).
Jó a közösség, sok a program. A tanárok is jók, a legtöbb óra érdekes, érthetően magyaráznak (persze van néhány kivétel, de hol nincs?). Szép a környezet, nagy udvar van sportpályákkal, a suli mellett van egy uszoda, az út túloldalán egy kisebb erdő. A közlekedés is jónak mondható, a 20E és 296-os busz megállója kb. 3-5 perc séta, a megálló mellett van egy gyrosos és egy fagyizó, ahol lehet egy kicsit bandázni suli után. A 14-es villamos kb. 7-10 perc sétálva.
Erős suli, de nem tapossák ki az ember lelkét annyira, mint néhány helyen. De azért elég rendesen kell teljesíteni. Minden adott, hogy felkészítsenek a továbbtanulásra, de neked is akarnod kell, a tanárok egyedül nem fognak csodát tenni.
Remélem sikerül jól választanod gimit. :)
Sok sikert!
Nagyon szépen köszönöm😊
Igyekszem majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!